Over de club

Over de club

s.v. Blauw-Geel 1915 is een kleine volksclub in de stad Groningen. Al sinds de oprichting op 15 april 1915, gaan plezier en gezelligheid bij ons voor de sportieve prestaties. Dat neemt echter niet weg dat ook wij er ieder seizoen zoveel mogelijk uit willen halen. Dat geldt zowel voor de bestaande teams, als voor nieuwe aanwas.

In de ruim 100-jarige clubhistorie, is Blauw-Geel op meerdere locaties in de stad gevestigd geweest. Met de wortels in het noorden van de stad, is de club al vrij snel naar de zuidkant getrokken. Vanaf 1936 speelde Blauw-Geel lange tijd haar wedstrijden in de wijk Helpman. Sinds 1978 is Sportpark Coendersborg onze thuishaven. In 2015 is er, ter ere van het 100-jarig jubileum, een mooi artikel over onze vereniging geschreven door Sport in Stad. Een mooie inkijk in de historie van s.v. Blauw-Geel 1915: ‘Een eeuw geluk in de kelder van het amateurvoetbal’.

Lid worden

Spreekt de cultuur van onze vereniging jou of jouw vrienden-/vriendinnengroep aan? Neem dan vooral contact met ons op. Er is bij onze kleine maar stabiele club veel mogelijk!

Inschrijven als lid van onze vereniging kan digitaal, via het inschrijfformulier van de KNVB.