Aanvoerder Jordy Hospers stopt als voetballer en wordt hoofdtrainer s.v. Blauw-Geel

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is het bestuur dicht bij huis uitgekomen. Jordy Hospers, de huidige aanvoerder van Blauw-Geel 1915 zaterdag 1, stopt aan het einde van dit seizoen als voetballer en staat per 1 juli 2024 als hoofdtrainer voor de groep. 

De 30-jarige Hospers volgt hiermee Arjan Tammenga op, die aan het eind van het lopende seizoen stopt als eindverantwoordelijke. Na drie jaar is het nu dus tijd voor een nieuwe hoofdtrainer. 

Hospers was onderdeel van de selectie die in 2017 de overstap maakte van Velocitas naar s.v. Blauw-Geel 1915 en zaterdagvoetbal introduceerde bij de club. In de afgelopen zeven seizoenen bereikte Hospers als aanvoerder tweemaal de nacompetitie en maakte hij zeven doelpunten. Hospers is al een aantal jaren in het bezit van de vereiste papieren en heeft meerdere jeugdteams getraind bij SJO Coendersborg. Momenteel is hij de hoofd jeugdopleiding van dit samenwerkingsverband van s.v. Blauw-Geel, Oranje Nassau en Amicitia VMC. 

De ambitieuze hoofdtrainer is op de achtergrond al volop bezig met het volgende seizoen, al probeert hij er de komende weken natuurlijk ook nog een mooie eindsprint uit te persen met zijn ploeggenoten.

Het bestuur is blij en trots opnieuw een jonge ambitieuze trainer de kans te kunnen geven en wenst Jordy dan ook alle succes.