Hoofdtrainer Arjan Tammenga verlaat s.v. Blauw-Geel 1915 aan het einde van dit seizoen

Arjan Tammenga

Afgelopen week heeft trainer Arjan Tammenga aan het bestuur kenbaar gemaakt dat hij na drie seizoenen Blauw-Geel 1915 toe is aan een nieuwe uitdaging. Het bestuur respecteert zijn keuze, maar verliest met zijn vertrek wel een bevlogen en enthousiaste coach.

In de zomer van 2021 kreeg de destijds 25-jarige Tammenga de kans bij het eerste elftal van s.v. Blauw-Geel 1915. In zijn eerste seizoen behaalde zijn ploeg een 7e plaats in de 5e klasse D. Het afgelopen seizoen werd via een 4e plaats in de 5e klasse E gestreden om promotie naar de vierde klasse. Helaas bleek buurman Amicitia VMC in de nacompetitie te sterk.

In het huidige seizoen zijn de prestaties vooralsnog wisselvallig. Vaak ontvangt Tammenga na afloop de complimenten voor een goed voetballende ploeg, maar nog te vaak levert dit spel niet altijd drie punten op. Hierdoor is s.v. Blauw-Geel terug te vinden op de 6e plaats. In de komende maanden zal de selectie onder leiding van Tammenga er alles aan doen om alsnog de nacompetitie te bereiken.

Blauw-Geel start per direct de zoektocht naar een nieuwe trainer. Middels deze vacature kan de interesse kenbaar gemaakt worden.