Tevredenheid op de jaarlijkse ALV

Woensdag 24 november 2021 werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering deels online, deels in de eigen kantine op Sportpark Coendersborg gehouden. Een bijzonder seizoen ligt achter ons, met helaas zeer weinig voetbal. Het was vooral zaak om als vereniging overeind te blijven en waar mogelijk vooruit te kijken.

Uniek dit jaar was dat alle leden aanspraak konden maken op het positieve eindsaldo over 2020-2021. Slechts 18% koos voor deze optie, wat betekent dat liefst 82% ervoor koos om het bedrag aan de vereniging te laten. Mede hierdoor werd er toch een positief resultaat geboekt en kon er afgelopen zomer eindelijk een nieuwe overkapping geplaatst worden.

De aanwezige leden waren tevreden met het resultaat en stemden dan ook vol vertrouwen in met de door het bestuur opgestelde begroting voor 2021-2022.