Klusteam stampt in een weekend een nieuwe overkapping uit de grond

Overkapping s.v. Blauw-Geel

Een langgekoesterde wens is afgelopen weekend in vervulling gegaan! Ruim anderhalf jaar nadat de oude overkapping bij de kantine is verwijderd, heeft het klusteam een nieuwe overkapping geplaatst. De oude overkapping voldeed niet meer en was duidelijk aan vervanging toe.

Vervolgens is er gekozen om eerst de voegen aan de voorzijde te vervangen en tijdens de pandemie lagen de prioriteiten uiteraard elders.

Nu een nieuw seizoen voor de deur staat, werd het tijd om eindelijk die nieuwe overkapping te plaatsen. Omdat veel leden inmiddels te kennen hebben gegeven af te zien van de tegemoetkoming voor 2020-2021, zijn er nu ook wat extra financiële middelen beschikbaar gekomen. Alle leden die dit mogelijk maken, bedankt!

De komende weken zal de overkapping nog verder afgewerkt worden en zal ook de bestrating opnieuw worden gedaan. De hoop is om dit alles voor aanvang van de competitie klaar te hebben, maar voorlopig kan iedereen in ieder geval droog staan/zitten!

Afgelopen jaar is de ‘Club van 20’ een beetje blijven liggen door het gebrek aan voetbal en gezellige avondjes in onze kantine. Komend seizoen zal de ‘Club van 20’ weer van start gaan, zodat iedereen middels een kleine bijdrage weer soortgelijke projecten kan steunen. Snel meer informatie hierover op onze website!