Tegemoetkoming voor 2020-2021

Op 30 juni 2021 eindigde een zeer teleurstellend voetbalseizoen 2020-2021. Een seizoen dat vol enthousiasme van start ging, nadat eerder het seizoen 2019-2020 abrupt was onderbroken voor de maatregelen vanwege Corona.

Al op 14 oktober 2020 kwamen dit seizoen de competities weer stil te liggen en nadien zijn eigenlijk alleen de trainingen weer gestart wanneer daar mogelijkheden toe waren.

Naast de sportieve teleurstelling, werd de vereniging opnieuw geconfronteerd met een behoorlijke financiële tegenvaller. De kantine, traditioneel de grootste inkomstenbron van de vereniging, moest opnieuw sluiten. Ook waren er logischerwijs nog veel leden die (een deel) van hun contributie open hadden staan. Eind vorig jaar hebben we daarom uitgelegd waarom wij wel de volledige contributie nodig hebben

Een belofte die destijds is gedaan, is om een eventueel positief ‘resultaat’ beschikbaar te stellen voor leden die daar behoefte en/of noodzaak aan hebben. In de gemeente Groningen zijn wij de enige voetbalvereniging die een dergelijke optie biedt.

Dit weekend hebben alle leden tekst en uitleg ontvangen in hun mailbox. Geen mail ontvangen? Check dan eerst je Spambox en/of informeer bij je elftalleider.