Help de club en bestel een kantinebox!

Het zijn lastige tijden, ook voor onze voetbalclub. Al een maand is de kantine gesloten en zijn de inkomsten opgedroogd. Hoewel we hopen zo snel mogelijk weer te kunnen voetballen, zal de kantine voorlopig nog dicht moeten blijven.

Er is momenteel nog behoorlijk wat voorraad en daarom verkopen wij deze voorraad in een verrassingsboxen voor 10 euro. De waarde van deze box ligt tussen de 16-18 euro (kantineprijzen) en de inhoud van iedere box is natuurlijk weer net anders! Op de foto staat een voorbeeld van een box. Bij leden onder de 18 zal uiteraard geen alcohol in de box worden gestopt.

Het is mogelijk de box voor jezelf te bestellen, voor iemand anders of om een box te doneren aan de Voedselbank Groningen. In dit laatste geval, zal de inhoud van de door jouw bestelde box aangeboden worden bij de Voedselbank Groningen.

Bestellen is heel eenvoudig: Vul het formulier in, je ontvangt een Betaalverzoek op je telefoon en de boxen worden eind volgende week (6-8 november 2020) bezorgd.

Help de club en ontvang een verrassingsbox! Bestelde boxen worden in Groningen gratis bezorgd, buiten de stad in overleg.

UPDATE: Alle boxen zijn inmiddels uitverkocht en worden vrijdag 6 november bezorgd!