Standaardelftallen in nieuwe tenues

Volgende week zaterdag start voor standaardelftallen de competitie 2020-2021. Voor de eerste keer sinds de oprichting in 1915 speelt s.v. Blauw-Geel 1915 met zowel een Zaterdag 1 als een Zondag 1.

Een mooi moment om beide elftallen in dezelfde kledinglijn te steken. Met dank aan de verschillende sponsoren zijn de shirts afgelopen zomer gemaakt door Sporthuis Winsum. Het resultaat mag er zijn.

Zaterdag 1

Zoals eerder op de website vermeld, heeft Zaterdag 1 een unieke combinatie van sponsoren weten te vinden. Vader en zoon staan beiden met hun eigen bedrijf op het shirt. Podologiepraktijk Datema op de voorzijde en Datema Dienstverlening op de achterzijde.

Zondag 1

Ook Zondag 1 gaat van start in het nieuwe shirt. Het team heeft actief meegedacht in de keuze van het nieuwe shirt. Met EnergieOverstap.com op de voorzijde staat ook het vlaggenschip van de zondagafdeling er netjes op.