Sportpark kleurt Blauw en Geel

De afgelopen maanden is er in de kantine hard gewerkt aan de renovatie van de toiletten. Ook buiten de kantine zijn er stappen gezet in het mooier maken van onze accommodatie.

Twee jaar terug werd het hoofdveld al aangekleed met een 15 meter lange naamgeving tussen de beide dug-outs. Dit jaar was het tijd om de clubkleuren nog meer terug te laten komen op ons hoofdveld.

Doelen opgeknapt

Een lang gekoesterde wens was om de bestaande doelen op te knappen en te voorzien van blauw/gele netten. Eerst zijn de doelen ontdaan van de aanslag die er de laatste jaren opgekomen was. Vervolgens zijn de winkelhaken verwijderd en de nieuwe netten geplaatst. Door de netten te spannen aan de ballenvangers hebben we vanaf nu mooie ‘diepe’ doelen. Aan de leden de vraag om de doelen goed omhoog te zetten na een wedstrijd, zodat deze niet worden overgeslagen bij het maaien van het veld.

De terugkeer van een scorebord

s.v. Blauw-Geel is een 105 jaar oude vereniging en daar past geen hypermodern scorebord bij. Daarom is in de stijl van de eerder aangebrachte borden een scorebord ontworpen waar ouderwets de score op bij gehouden kan worden door middel van bordjes. Laat die teamleiders maar veel te doen krijgen dit seizoen!

Hoekvlaggen in eigen stijl

Om het af te maken zijn er ook nieuwe hoekvlaggen gemaakt. Voorzien van het eigen clublogo en uiteraard in de eigen clubkleuren. Er kan geen twijfel meer bestaan over wie de hoofdbespeler is van ons mooie hoofdveld.

Doe ook mee met de ‘Club van 20’
Voor al deze mooie verbeteringen heeft s.v. Blauw-Geel de ‘Club van 20’. Ieder jaar betalen de deelnemers 20 euro om met hun eigen (naam)bordje in de kantine te hangen. Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in projecten die positief zijn voor alle leden van de vereniging.

Binnenkort zullen alle deelnemers een verzoekje krijgen om ook in het nieuwe seizoen mee te doen aan de ‘Club van 20’. Doe je nu nog niet mee, maar wil je wel graag meer van dit soort mooie projecten voor onze club? Meldt je dan aan bij de bar of via clubvan20@blauwgeel1915.nl

Heb je vragen over of ideeën voor de Club van 20? Mail deze dan ook naar clubvan20@blauwgeel1915.nl