Datema & Datema shirtsponsors van Zaterdag 1

Polo uit de clublijn

Nog twee weken en de echte voorbereiding op het nieuwe seizoen breekt los. De afgelopen drie jaar speelde Zaterdag 1 met shirts van Café Olivier. s.v. Blauw-Geel is trots en dankbaar voor het vertrouwen van Café Olivier en dankt Rommert Olivier dan ook hartelijk voor zijn steun. Deze zomer is het echter tijd voor wat nieuws.

De club heeft voor de komende jaren het nieuwe thuisshirt vastgelegd. In samenwerking met Sporthuis Winsum is opnieuw gekozen voor Stanno. Om ook zaterdag 1 in dit nieuwe tenue te krijgen was een sponsor nodig.

Een unieke samenwerking tussen vader en zoon, zorgt voor Datema Podologie en Datema Dienstverlening als duosponsor op het nieuwe tenue van zaterdag 1.

Wedstrijdshirt Zaterdag 1 2020-2021

Geen onbekenden

Beide bedrijven zijn geen onbekenden voor de club. Sinds deze zomer prijken er reclameborden van beide bedrijven langs het hoofdveld op Sportpark Coenderborg. Het bord van Datema Podologie hangt er inmiddels al voor het derde jaar.

Reclamebord Datema Podelogie

Datema Podologie

Datema Podologie behandelt patiënten met voetklachten of met klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. De patiënt komt bij de podoloog op eigen initiatief of na verwijzing door een huisarts, fysiotherapeut of pedicure. Kijk voor meer informatie op: www.podologiedatema.nl

Reclamebord Datema Dienstverlening

Datema Dienstverlening

Datema Dienstverlening is specialist in Verbouw, Renovatie, Bevingsschade herstel, Terrein- en pandonderhoud en Onkruid service. Stuur voor meer informatie een mail naar: info@datemadienstverlening.nl of bel 06-31209084.

Ook sponsor worden bij s.v. Blauw-Geel 1915?
Help mee onze prachtige club nog mooier te maken en breng je bedrijf onder de aandacht bij onze leden en onze tegenstanders. Bekijk de mogelijkheden op onze Sponsorpagina. Reclameborden zijn bij ons altijd dubbel (5.80 meter) zo lang!