Projecten ‘Club van 20’ afgelopen seizoen

Club van 20

In 2018 werd de ‘Club van 20’ een nieuw leven ingeblazen. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt volledig besteed aan opknapprojecten waar alle leden van de club profijt van hebben.

Na ieder seizoen communiceren wij transparant waar de opbrengsten van de ‘Club van 20’ voor gebruikt zijn.

In het seizoen 2019-2020 zijn er 58 plekken op het bord verkocht, wat zorgt voor een budget van 1160 euro. Dit zijn maar liefst 17 extra deelnemers vergeleken met een jaar eerder. Gedurende het seizoen heeft de ‘Club van 20’ bijgedragen aan vier projecten. Om zo transparant mogelijk te zijn, hierbij een opsomming.

 

Project: Plaatsen dubbelglas kantine

Jarenlang zaten de ramen van de kantine verscholen achter tralies. De lichtinval werd hierdoor beperkt en ook op het gebied van duurzaamheid viel er (met enkel glas) veel te winnen. Vlak voor de start van de bekerrondes in augustus 2019 is het raamwerk vervangen en niet veel later is rondom alles in de lak gezet.

Totale kosten: € 1684.25
Bijdrage vanuit Club van 20: € 300,-

Nieuwe ramen
De ramen laten weer daglicht binnen en zitten strak in de lak.

Project: Bestuurskamer

Scheidsrechters en de begeleiding van onze tegenstanders worden wekelijks ontvangen in de bestuurskamer. Door achterstallig onderhoud had het eigenlijk geen uitstraling meer. Alles is geverfd, er is een nieuwe vloer gelegd en de vergadertafel is vervangen door een moderne tafel. De komende weken wordt de aankleding nog verder afgemaakt en wordt er stiekem gekeken naar het (deels) herstellen van de ramen aan de achterzijde.

Totale kosten: € 1286.06
Bijdrage vanuit Club van 20: € 250,-

 

Bestuurskamer in de zomer van2020
Begeleiding van tegenstanders en scheidsrechters kunnen weer in stijl ontvangen worden.

Project: LED-verlichting in de kantine

Bijna wekelijks ging er wel een TL-buis kapot of ging er één op ‘discomode’. Echt sfeervol waren de TL-buizen ook niet. Daarom zijn deze lampen vervangen door LED-verlichting. De lampen zijn nu weggewerkt in het plafond en zijn dimbaar. Bijkomend voordeel is dat het een stuk duurzamer is en daarmee scheelt op de stroomrekening.

Totale kosten: € 449.82
Bijdrage vanuit Club van 20: € 150,-

Verlichting op een duurzame manier
Duurzaam en een moderne uitstraling

Project: Toiletten

Het grootste project van afgelopen seizoen is de renovatie van de toiletten. Oorspronkelijk was het idee om enkel de tegels en de toiletten te vervangen, maar tijdens het verwijderen van de oude tegels bleken de muren totaal uit het lood te staan. Na overleg met het klusteam werd besloten de renovatie op te schalen en alle interne wanden te vervangen. Ruim 6m³ werd afgevoerd, voor er begonnen kon worden met de herbouw. Groot voordeel is dat alles nu netjes in de muren weggewerkt kon worden. Inmiddels zijn de eerste toiletten weer in gebruik en worden de laatste zaken afgewerkt in de zomerperiode.

Totale kosten: € 2958.97
Bijdrage vanuit Club van 20: € 460,-

 

Toiletten in de nieuwe stijl
Deze zomer wordt de afwerking afgerond

 

Volgend project: Overkapping

Een lang gekoesterde wens van veel leden is een vernieuwde overkapping voor de kantine. Het staat al vanaf het begin op de wensenlijst, maar deze zomer gaat het, als alles goed gaat, dan echt gebeuren. De bouwtekeningen liggen klaar, dus er kan binnenkort gestart worden!

Doe ook mee met de ‘Club van 20’

Binnenkort zullen alle deelnemers een verzoekje krijgen om ook in het nieuwe seizoen mee te doen aan de ‘Club van 20’. Doe je nu nog niet mee, maar wil je wel graag meer van dit soort mooie projecten voor onze club? Meldt je dan aan bij de bar of via clubvan20@blauwgeel1915.nl

Heb je vragen over of ideeën voor de Club van 20? Mail deze dan ook naar clubvan20@blauwgeel1915.nl