Kantine weer open!

Vanaf komende woensdag (8 juli 2020) is de kantine van s.v. Blauw-Geel weer geopend. Vanaf maart was de kantine gesloten vanwege de corona uitbraak. De tijd is nuttig gebruikt, door de geplande renovatie van het sanitair te vervroegen. Deze grote verbouwing is nu ver genoeg om de kantine alvast te heropenen.Helaas is nog niet alles weer terug bij het oude. In de kantine gelden de maatregelen zoals we die kennen in de horeca. Dit houdt in 1.5 meter afstand, spatschermen bij de kassa en looplijnen op de vloer. Bij de ingang staat een desinfectiezuil van onze leverancier Fa. A. Robertus & Zn.

Voor alle leden blijft gelden: ben je ziek, blijf thuis! Heb je echter geen klachten? Dan ben je woensdag en vrijdagavond weer van harte welkom!

1.5 opstelling
De zitjes zijn op de bekende 1.5 meter gezet.

 

Welkom bij Blauw-Geel!
De ingang met de desinfectiezuil

 

Tijdelijke indeling kantine Blauw-Geel
De tijdelijke indeling van de kantine.