Uitschrijven voor 1 juni 2020

Overschrijven 2020-2021

Een vreemd seizoen loopt op zijn einde. Competities zijn al in maart afgebroken en sinds twee weken wordt er weer voorzichtig getraind. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn echter alweer in volle gang. De KNVB gaat voorlopig uit van een start van een nieuwe competitie in september. Voor teams en spelers betekent dit dat in- en overschrijvingen gewoon doorgaan deze zomer.

Inschrijving (nieuwe) teams op 1 juni 2020

De afgelopen weken heeft het bestuur met alle teams gesprekken gevoerd over het nieuwe seizoen. Vanaf 1 juni moet het bestuur de teams voor volgend seizoen inschrijven bij de KNVB. Het lijkt er voorlopig op dat er een nieuw team bij komt en er een team van speeldag verandert. Zodra deze ontwikkelingen definitief zijn, zullen wij deze via de website communiceren. Wanneer je bij s.v. Blauw-Geel blijft voetballen hoef je nu verder niets te doen.

Uitschrijven voor 1 juni 2020

Ieder jaar stoppen er helaas spelers (tijdelijk) met hun carrière. De afgelopen jaren hebben wij helaas meerdere malen uitschrijvingen ontvangen nadat de teams al ingeschreven waren voor het nieuwe seizoen. Om misverstanden te voorkomen scherpen we daarom de termijnen deze zomer aan. Wil je bedanken voor het nieuwe seizoen? Geen probleem, maar geef dit dan voor 1 juni 2020 aan. Schrijf je je na deze datum uit, dan brengt de club de gehele contributie voor het seizoen 2020/2021 in rekening. Wanneer je je reeds uitgeschreven hebt en de penningmeester dit heeft bevestigd, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te doen.

Overschrijvingen voor 15 juni 2020

Een andere optie is dat je je kunsten volgend seizoen bij een andere vereniging wilt vertonen. Ook dan vragen wij je dit al voor 1 juni aan te geven bij de penningmeester. De overschrijving regelt je nieuwe club en dat moet zoals gezegd voor 15 juni doorgevoerd zijn bij de KNVB. Wanneer je alle verplichtingen bij s.v. Blauw-Geel (contributie, boetes door kaarten etc) hebt voldaan, zal de club deze overschrijving accepteren. Wanneer dit niet het geval is, volgt een blokkade en heb je tot uiterlijk 1 juli 2020 om alsnog aan je verplichtingen te voldoen.

Uitschrijven of melding maken van een aanstaande overschrijving kan door een mail te sturen naar penningmeester@blauwgeel1915.nl