Knap punt voor Zondag 4 bij de koploper, Zondag 2 verliest in doelpuntenfestijn

Een vrije zaterdag voor de gehele zaterdagafdeling en een verplaatste wedstrijd voor Zondag 3 zorgde voor een beperkt programma.

Slechts twee wedstrijden op de zondag, met één op een winderig Sportpark Coendersborg. Door de slechte omstandigheden afgelopen week, werd er uitgeweken naar het kunstgras. Het kletsnatte hoofdveld kon op deze manier gespaard worden.

Zondag 2

Een waar doelpuntenfestijn werd de wedstrijd tegen Stadspark 3. Eerder dit jaar werd nog met 1-2 gewonnen in het Stadspark. Dit keer waren de rollen omgedraaid. Ongelukkig in de afronding verloor Zondag 2 met liefst 3-5. Doelpunten aan de kant van s.v. Blauw-Geel werden gemaakt door Pim Visser (2) en Bram Heeres.

Zondag 4

Veel vrije weekenden de laatste tijd voor Zondag 4. Daardoor zouden we bijna vergeten dat Zondag 4 al drie wedstrijden op rij won. Op de vroege zondagochtend mocht er om 9:30 uur in Annen aangetreden worden tegen het lokale vierde elftal. Annen 4 is koploper en eerder dit jaar werd er op Sportpark Coendersborg dan ook verloren. Zondag 4 begon goed aan de wedstrijd en kon goed meekomen tegen de makkelijk voetballende ploeg uit Annen. Voor rust zorgden goed keeperswerk en een beetje geluk lang voor een 0-0 stand. Op slag van rust kwam Zondag 4 zelfs op voorsprong door een goal van Rudy Jonkman. Na rust zakte Zondag 4 bewust in en probeerde het gevaarlijk te worden via de counter. Kansen kwamen er ook zeker, maar de 0-2 bleef uit. Annen 4 zette steeds meer druk en maakten uiteindelijk de 1-1. Een verdiend punt voor Zondag 4. Dat opnieuw ongeslagen bleef.