Seizoengids van het Amateurconvenant FC Groningen heeft een mooi artikel over s.v. Blauw-Geel

Deze week ploft bij bijna alle clubs in Noord-Nederland de jaarlijkse seizoengids van het Amateurconvenant FC Groningen. Het Amateurconvenant bestaat uit 202 amateurverenigingen en één scheidsrechtersvereniging.

Deze verenigingen zijn afkomstig uit het verzorgingsgebied van FC Groningen (provincie Groningen, Drenthe en Oost-Friesland). Ook zijn er twee clubs uit Duitsland aangesloten bij het convenant. Aangesloten zijn bij het Amateurconvenant kan gezien worden als een intentieverklaring tussen FC Groningen en de amateurclub. Ieder jaar geeft FC Groningen een seizoengids uit, met dit jaar een uitgebreid artikel over onze club.

 

Artikel in Seizoengids Amateurconvenant FC Groningen

 

Kaartverkoop via Amateurconvenant voor leden s.v. Blauw-Geel

Net als voorgaande jaren kunnen leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant gebruik maken van een speciale actie waarmee bij een aantal thuiswedstrijden van FC Groningen kaarten aangeschaft kunnen worden voor € 10,00 per stuk.

Deze actieprijs is geldig bij onderstaande wedstrijden:

FC Groningen – Vitesse (zat 8 februari 2020, 18.30 uur)
FC Groningen – AZ (zon 22 maart 2020, 14.30 uur)

Kaarten bestellen kan vanaf drie weken voorafgaand aan de wedstrijd via de eigen bestelpagina. Van iedere verkochte kaart gaat 10% rechtstreek de clubkas van s.v. Blauw-Geel in!

Gebruik hiervoor de volgende link: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vvblauwgeel1915