s.v. Blauw-Geel zat 1 -VVS 1: Afgelast!

De wedstrijd s.v. Blauw-Geel zat 1 -VVS 1 van zaterdag 25 januari 2020 is afgelast. De grasvelden zijn onbespeelbaar. Het door de gemeente geplaatste zand is nog onvoldoende ingetrokken. Omdat s.v. Blauw-Geel zat 1 actief is in een Ommelandse competitie heeft de club bij het begin van het seizoen gekozen om NIET uit te wijken naar kunstgras, om een zeer scheef competitieverloop zoals in 2017/2018 te voorkomen.

In dat seizoen werden wedstrijden op kunstgras afgewerkt met een gevoelstemperatuur van -15 graden, terwijl begin mei week na week een vrij weekend ingepland stond.

Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald is nog onduidelijk. De verwachting is zaterdag 22 februari 2020, maar de KNVB zal hier in de loop van komende week meer duidelijkheid over geven.