Volle buit voor Blauw-Geel. Drie teams met de punten aan de haal

In het laatste weekend van november een programma met vrijwel alleen uitwedstrijden. Alleen de mannen van Zondag 2 mochten aantreden op Sportpark Coendersborg.

Voor alle andere ploegen stond een uitwedstrijd op het schema. Zaterdagavond moest helaas de wedstrijd van Zondag 4 nog worden verplaatst, waardoor dit team een onverwacht vrij weekend kende.

Zaterdag 1

De laatste weken draait de ploeg van Chris Voornhout erg stroef. Er worden weinig punten gepakt, maar ook het spel is minder dan in de eerste weken van het seizoen. De vele wijzigingen (door blessures en schorsingen) helpen hier ook niet erg bij. Tegen v.v. Haren begon de ploeg echter scherp en had het de overhand in het eerste half uur. Helaas kon het lichte overwicht niet in score uitgedrukt worden. Uit de eerste serieuze aanval van Haren volgde een twijfelachtige strafschop. Deze werd zonder twijfel benut. Na rust probeerde Blauw-Geel langszij te komen. Dit lukte door een rake kopbal van Joep van Bruggen. Zijn eerste doelpunt in het Blauw en Geel!

De wedstrijd werd er niet beter op en er ontstond een ware strijd om de overwinning. Door doelpunten van oud-Haren spelers Roy Holstein en Jos Bartelds leek de overwinning binnen te zijn, maar vlak voor tijd kwam Haren nog terug tot 2-3. Daar bleef het echter bij. Eindelijk weer een overwinning voor Zaterdag 1.

Zondag 2

Een ware comeback was nodig om de overwinning te grijpen voor Zondag 2. Voor rust kwam de ploeg van Stefan Eising op een 0-2 achterstand. Na rust leek het nog erger te worden, VAKO 3 liep uit naar 0-3. De ploeg rechtte de rug en draaide de wedstrijd totaal om. Door doelpunten van Pim Visser (2) en Marijn Spanninga (2) werd de volle winst gepakt!

Zondag 3 

Ook een driepunter voor de mannen van Zondag 3. In een duel met Zuidhorn 2 wist Zondag 3 een 0-2 overwinning over de streep te trekken. Doelpunten werden gemaakt door Henk Koning en Sebastiaan Krauss.