Trainingen woensdag bij Indoor Sport Centre Groningen

Komende woensdag speelt s.v. Blauw-Geel VR1 om 20:30 uur een inhaalwedstrijd tegen Lycurgus VR3. Om deze wedstrijd mogelijk te maken, zullen de teams van s.v. Blauw-Geel die normaal trainen om 20:30 uur, uitwijken naar het Indoor Sport Centre.

Dit betekent dat Zaterdag 1, Zondag 2 en Zondag 4 woensdag indoor spelen. De club heeft twee speedvoetbalvelden gehuurd (5 tegen 5) en twee Padbol velden (2 tegen 2). Iedereen wordt gevraagd om 20:30 aanwezig te zijn bij het Indoor Sport Centre. Ter plekke zullen teams gemaakt worden om een leuke trainingsavond te hebben. Na afloop is de bar van het Indoor Sport Centre uiteraard geopend. Hesjes en ballen zijn geregeld. Er kan gewoon op (kunstgras)schoenen gespeeld worden.

Woensdag 20 november 2019
Aanwezig: 20:30 uur
Locatie: Indoor Sport Centre, Ulgersmaweg 12, 9731 BS Groningen