Twee ruime overwinningen op zondag, Zaterdag 1 pakt een punt

Vorige week een matig weekend voor de ploegen van s.v. Blauw-Geel. Dit weekend viel er een hoop meer te juichen voor de verschillende teams.

De wedstrijd van Dames 1 tegen Amicitia VMC werd helaas te elfder ure afgezegd door een tekort aan beschikbare speelsters.

Zaterdag 1

De complete off day van vorige week betekende een cruciale pot voor Zaterdag 1 tegen concurrent Veendam 1894. De winnaar mocht zich melden in de subtop, de verliezer haakt voorlopig af. Net als vorige week begon de ploeg van Chris Voornhout matig aan de wedstrijd. Veendam kon zich eenvoudig onder de druk uitvoetballen en kreeg voor rust de nodige kansen. Dat beide teams de kleedkamers opzochten met ‘slechts’ 0-1 was te danken aan de scherpte in afronding aan de kant van de Veendammers. Na rust schakelde Zaterdag 1 een tandje bij, wat al snel resulteerde in een gelijkmaker van Jaap Koch. Vervolgens ontstond een wedstrijd die beide kanten op kon vallen met aan weerszijden twijfelachtige arbitraire beslissingen. De wedstrijd eindigde daarom in 1-1. Een uitslag waar beide teams weinig mee opschieten.

Zondag 2

Dit weekend ook een thuisduel voor Zondag 2. Tegen de buren van Amicitia VMC 3 werd met 5-2 gewonnen. Goals werden gemaakt door Niels Colijn (2), Pim Visser, Frank Dorgelo en Tim Noorduin. Volgende week wacht SC Stadspark als volgende tegenstander.

Zondag 3

Opnieuw een ruime overwinning voor de mannen van Zondag 3. VVK 3 kreeg met 1-9 alle hoeken van het veld te zien. Doelpunten werden gemaakt door: Sebastiaan Krauss (2), Robin Klootsema (2), Michiel Hovenkamp, John Kleve, Dick van Sluis en twee eigen goals. Door de overwinning stijgt Zondag 3 met stip naar de derde plaats in de reserve 5e klasse-01.

Zondag 4

In Midwolda trad Zondag 4 met precies 11 spelers aan tegen MOVV 2. Veel had Zondag 4 niet in te brengen. Gescoord werd er nog wel door Felix Laan en Robert van der Harst, maar een 6-2 nederlaag was helaas niet te voorkomen.