Matig weekend voor s.v. Blauw-Geel

Voor het eerst vijf wedstrijden in één weekend. Alle teams kwamen dan ook in actie.

Helaas viel er weinig te juichen voor de teams van s.v. Blauw-Geel. Slecht twee gelijke spelen zorgden voor een zeer magere oogst van 2 punten. Zaterdag 1 en Zondag 2 leden stevige nederlagen in uitwedstrijden.

Dames 1

Eindelijk een thuiswedstrijd voor onze dames in het seizoen 2019/2020. In een gelijkopgaande wedstrijd werd ook direct het eerste punt gepakt. Yvonne Schut scoorde voor het team van Andrew Chisha.

Zaterdag 1

Met drie overwinningen uit de eerste vier wedstrijden van het seizoen, ging Zaterdag 1 vol vertrouwen naar Scheemda. Daar stond de eerste echte test van het seizoen op het programma tegen trotse koploper SC Scheemda. Binnen het kwartier konden alle goede bedoelingen de prullenbak in: 4-0. SC Scheemda begon zeer sterk, maar s.v. Blauw-Geel was zelf ook totaal niet bij de les. De wedstrijd leek een enorme afstraffing te worden voor de ploeg van Chris Voornhout, maar in het tweede deel van de eerste helft herpakten de Blauw-Gelen zich enigszins. Na rust was de wedstrijd natuurlijk al lang en breed gespeeld. Scheemda nam wat gas terug en maakte vlak voor tijd nog de 5-0. Een verloren middag.

Zondag 2

Ook de Zondag 2 kende een weinig succesvol weekend. Tegen GSAVV Forward 7 werd er geheel terecht met 3-0 verloren. Door de nederlaag is Zondag 2 terug te vinden in de middenmoot van de reserve 4e klasse-7.

Zondag 3

Thuis tegen Eenrum 2 kon Zondag 3 geen gevolg geven aan de ruime overwinningen van de laatste weken. Zondag 3 kwam niet verder dan 1-1. Doelpuntenmaker aan de kant van Zondag 3 was Michiel Hovenkamp. Volgende week wacht het uitduel tegen VVK 3.

Zondag 4

Zondag 4 speelde een spannende wedstrijd tegen Kielwindeweer 1. De mannen van Zondag 4 stonden bijna de hele wedstrijd op voorsprong maar gaven deze in de slotminuten alsnog uit handen. Het duel kenmerkte zich door de vele harde duels en stevige overtredingen. Door goals van Tony Veenstra en Nick Kuipers kon Zondag 4 rusten met een verdiende voorsprong van 2-1. Na de rust waren de rollen omgedraaid en was het Kielwindeweer met veruit het beste van het spel. Zondag 4 leek stand te houden tot er tien minuten voor tijd gelijk gemaakt werd door Kielwindeweer. Vijf minuten later scoorde Kielwindeweer ook de winnende goal waardoor Zondag 4 uiteindelijk met lege handen stond.