Derde thuisoverwinning voor Zaterdag 1, verdient punt voor Zondag 2

Bij de start van de noordelijke herfstvakantie was er een mager programma voor de teams van s.v. Blauw-Geel.

Oorspronkelijk zou alleen Zaterdag 1 moeten spelen tegen Wagenborger Boys, maar door een eerdere verplaatsing kon ook Zondag 2 aan de bak in een thuiswedstrijd.

Zaterdag 1

Opnieuw een thuiswedstrijd dus voor Zaterdag 1. In de eerdere thuiswedstrijden werd de volle buit gepakt, maar vorige week werd er in Nieuwe Pekela helaas verloren van Damacota. Door omstandigheden werd de opstelling door trainer Chris Voornhout kort voor aanvang van de wedstrijd nog omgegooid. Hierdoor was de voorbereiding wat rommelig. Toch begon Zaterdag 1 goed aan de wedstrijd. Binnen 10 minuten scoorde Emiel Jansen uit de eerste serieuze kans van de wedstrijd. Na het doelpunt had Blauw-Geel het beste van het spel, maar was het slordig in de laatste fase. Een grote kans voor rust van Wagenborger Boys werd gestopt door Koen Teeuwisse. Na de rust veranderde het beeld nauwelijks. Blauw-Geel behielt licht het overwicht, zonder tot grote kansen te komen. Roy Holstein voorkwam een spannende slotfase door 5 minuten voor tijd de 2-0 binnen te schieten. Door de overwinning komt Zaterdag 1 op negen punten uit vier wedstrijden en mag het volgende week tegen koploper Scheemda laten zien waar het staat.

Zondag 2

Door een eerdere verplaatsing stond er ook voor Zondag 2 een wedstrijd gepland. Tegenstander was Haren 2. De ploeg van Stefan Eising begon matig aan de wedstrijd en keek voor rust tegen een 0-2 achterstand aan. Niels Colijn deed, ook voor rust, iets terug; 1-2. Na de rust had Zondag 2 het beste van het spel en maakte Pim Visser gelijk. Een verdient gelijkspel was het gevolg. Na drie wedstrijden is Zondag 2 in de middenmoot terug te vinden met vier punten uit drie wedstrijden.