Goede berichten op de jaarlijkse ALV

Woensdag 9 oktober 2019 vond de jaarlijkse ledenvergadering van s.v. Blauw-Geel plaats. Hoewel er gekozen was voor de drukste trainingsavond van de club, viel de aanwezigheid een beetje tegen. In de opening nam voorzitter de tijd en ruimte om de gang van zaken rond het terugtrekken van Zondag 1 voor het seizoen 2019/2020 toe te lichten.

Het bestuur nam afscheid van scheidend secretaris Rudy Jonkman, die zelf helaas afwezig was. Rudy werd bedankt voor bewezen diensten en op een andere moment zal het bestuur hier nog bij hem op terug komen in de vorm van een presentje. Bernard Wortelboer neemt de taken van Rudy over en werd unaniem aangenomen door de vergadering.

Financieel heeft de club het afgelopen seizoen goede stappen kunnen zetten. Door de groei van de vereniging is er ruimte ontstaan om te investeren in duurzaamheid. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar in de kantine, waar LED-verlichting en HR++ glas is geplaatst.

Voor het komende seizoen hoopt de penningmeester opnieuw een mooie plus te kunnen laten zien. Wel geeft hij een waarschuwing af, nu Zondag 1 uit de competitie is gehaald en er helaas al wel kosten zijn gemaakt. Ook zal de kantineomzet door het wegvallen van een elftal waarschijnlijk lager uitvallen. Onderaan de streep ziet het er echter positief uit voor s.v. Blauw-Geel. Het bestuur hoopt deze ingeslagen weg te kunnen vervolgen.