Zaterdag 1 zoekt (nog altijd) een Trainer/coach

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur, maar de Zaterdag 1 van s.v. Blauw-Geel is er nog niet in geslaagd om een nieuwe trainer/coach te vinden. 

Ruime selectie klaar voor het nieuwe seizoen

Na een enigszins teleurstellend seizoen (10e plaats in 5E), is de selectie versterkt met liefst zeven nieuwe spelers. In totaal komt de selectie hiermee op 20 man, waaronder twee keepers. Met deze selectie hoopt Blauw-Geel op een seizoen zoals in 2017/2018, waarin een 4e plaats zorgde voor deelname aan de nacompetitie.

Trainer noodzakelijk 

Hoewel het team beschikt over meerdere spelende (jeugd)trainers met papieren, is de selectie ervan overtuigd dat een trainer noodzakelijk is om een succesvol seizoen te hebben. De selectie is zelfstandig en door de aanwezigheid van een elftalleider, kan een trainer zich puur concentreren op de trainingen en wedstrijden.

Reageren

Eerder plaatsten wij al een vacature graag zien wij je reactie op staf@blauwgeel1915.nl. We zijn erg flexibel en denken graag mee mochten niet alle punten van het gevraagde profiel overeenkomen.