Club van 20 geeft s.v. Blauw-Geel nieuwe glans

Nu het seizoen ten einde is, wordt op verschillende terreinen de balans op gemaakt.

Begin dit seizoen werd de ‘Club van 20’ een nieuw leven ingeblazen. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, zal volledig besteed worden aan opknapprojecten waar alle leden van de club profijt van hebben.

Voor het seizoen 2018-2019 zijn er 41 plekken op het bord verkocht, wat zorgt voor een budget van 820 euro. Gedurende het seizoen heeft de Club van 20 bijgedragen aan drie projecten. Om zo transparant mogelijk te zijn, hierbij een opsomming.

Project: Opknappen dug-outs

De afgelopen jaren verkeerden de dug-outs langs het hoofdveld in een twijfelachtige staat. Vlak voor aanvang van het seizoen zijn deze dug-outs opgeknapt en is in beide een vaste bank geplaatst.

Totale kosten: € 192,02
Bijdrage vanuit Club van 20: € 150,-

Project: Naamgeving s.v. Blauw-Geel hoofdveld

Voor het eerst in jaren zijn er afgelopen seizoen nieuwe borden geplaatst langs het hoofdveld. Niet alleen van nieuwe sponsoren, maar ook van de club zelf. Om ons veld meer ‘eigen’ te maken op het gedeelde sportpark, is er gekozen voor een grote naamgeving tussen beide dug-outs. 

Totale kosten: € 784,18
Bijdrage vanuit Club van 20: € 350,-

Project: Opknappen Bar in de kantine

In de winterperiode heeft de bar een grote make-over gehad. De bar is voorzien van nieuwe kastruimte, werkbladen en een fris likje verf. Ook is er geïnvesteerd in de muziekinstallatie.

Totale kosten: € 964,07
Bijdrage vanuit Club van 20: € 320,-

Plannen voor seizoen 2019-2020

Voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels al 16 extra plekken verkocht! Binnenkort zullen de huidige leden van de Club van 20 gevraagd worden hun sponsoring weer te vernieuwen voor het nieuwe seizoen.

Er staan weer een paar leuke projecten op stapel waar nieuw budget voor nodig is. Er zijn plannen voor een nieuw scorebord, een nieuwe vloer in de kantine en de lang gekoesterde wens om de overkapping voor de kantine te vernieuwen. Word dus snel onderdeel van de Club van 20 of verleng je deelname.

Heb je vragen over of ideeën voor de Club van 20? Mail deze dan naar clubvan20@blauwgeel1915.nl!