Hoofdtrainer Johannes Noorda verlaat s.v. Blauw-Geel aan het einde van dit seizoen.

Na twee seizoenen heeft hoofdtrainer Johannes Noorda te kennen geven s.v. Blauw-Geel te gaan verlaten en komend seizoen actief te worden als de hoofdtrainer van de nieuwe fusieclub van v.v. SVMH en v.v. Boerakker.

Net als het overgrote deel van de selectie maakte Noorda in 2017 de overstap van de zaterdagafdeling van Velocitas 1897 naar de nieuw opgerichte zaterdagafdeling van sv Blauw-Geel. In het eerste seizoen werd direct de nacompetitie bereikt, waarin WVV helaas met 4-3 te sterk bleek. In het tweede seizoen bleven de prestaties, mede door vele blessures en een (te) krappe selectie, wat achter bij de verwachtingen.

De selectie en het bestuur bedanken Johannes voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem alle succes bij zijn nieuwe club. Voor de zaterdagafdeling betekent dit dat er de komende tijd gezocht zal moeten worden naar een nieuwe hoofdtrainer. Een vacature zal dan ook spoedig geplaatst worden.