Kerstgroet en dankwoord voorzitter Piet Gruisen

Terug- en vooruitblik – namens voorzitter Piet Gruisen

Het einde van 2018 nadert. Een mooi moment om terug , maar vooral ook vooruit te kijken.

Ik vond het bewogen jaar met hoogtepunten, maar ook dieptepunten.
Om met het laatste te beginnen. Zo was er het persoonlijk verdriet van Klaas en Dennis, die zijn echtgenote en moeder verloren. Zij overleed plotseling, maar toen bleek ook wat de kracht van onze club is, want de steun van onze leden hield Klaas en Dennis mede op de been.

Een golf van blessures teisterde ons Zaterdag 1 elftal. Regelmatig was er een gebrek aan voldoende spelers, maar ook daar sprongen andere leden bij.

Hoogtepunten, waren bijvoorbeeld de bijzondere prestaties van Zaterdag 1. Ze bereikten de nacompetitie, waar helaas WVV te sterk bleek. Maar ook de groei binnen de vereniging wil ik noemen. Zo kregen wij er een dames- en herenteam bij. Welke vereniging in de stad kan dat nog meer zeggen? Bijzondere gebeurtenissen waren ook de komst van BATO met de bus, met in hun kielzorg RTV Noord of de busreis naar Veendam, spelen op sportpark de Langleegte.

Ons veld veranderde ook geleidelijk, want de reclameborden nam gestaag toe. En dan kom ik bij onze vrijwilligers, die dit niet alleen binnen wisten te halen, maar zij gingen ook nog eens aan de slag om de borden op te hangen.

Op dit soort momenten realiseer ik mij wat onze vrijwilligers voor ons betekenen. Ik wil hen dan ook graag enorm bedanken voor hun inzet. zonder hen kan s.v. Blauw Geel 1915 niets.

Ook wil ik de sponsoren en bordsponsors bedanken. Fijn dat zij ons willen en kunnen ondersteunen.

Vooruit blikkend staat als eerste activiteit onze Nieuwjaarsreceptie  op 5 januari a.s., vooraf gegaan door een traditionele wedstrijd, op de agenda. Het is nog een verassing welke teams elkaar gaan bestrijden.
De receptie begint om 19.30u in ons clubhuis.

Ik nodig dan graag iedereen, die onze vereniging een warm hart toedraagt, uit onze receptie bij te wonen. Alle leden, ouders en jeugdleden. In het bijzonder nodig ik ook de (bord)sponsoren uit.

Rest mij namens het bestuur iedereen prettige Kerstdagen en een gelukkig, sportief, maar vooral gezond 2019 toe te wensen.

Voorzitter s.v. Blauw Geel 1915

Piet Gruisen