Blauw-Geel 1915 zoekt nieuwe leden!

Al ruim honderd jaar in de Stad, maar nog altijd jong van geest! Blauw-Geel zoekt nieuwe spelers voor het komende voetbaljaar.

Sinds dit seizoen is Blauw-Geel gestart met een zaterdagafdeling en is er de ambitie om te groeien bij zowel de zaterdag- als de zondagtak van de vereniging. Een kleinschalige club in Groningen met echt gras, een uiterst gezellige kantine en plannen om dé cultclub van de Stad te worden. Niet één van de tientallen elftallen, maar een spontane ons-kent-ons sfeer. Geen moderne sporthalkantine, maar een gezellige kantine met oog voor de historie van de club, waar je je snel thuis kunt voelen.

Momenteel heeft de club een prestatie-elftal op de zaterdag en twee recreatieve elftallen op de zondag. Naast deze teams wordt er gedacht aan een tweede elftal voor de zaterdag. Daarnaast geldt dat er ook mogelijkheden zijn om als vrienden/vriendinnenteam opgenomen te worden in de Blauw-Geel familie.

Spreekt het jou aan of wil je meer informatie? Kom dan gerust eens kijken op ons sportpark Coendersborg.

Neem contact met ons op via info@blauwgeel1915.nl of bel/app onze secretaris Rudy Jonkman op 06-29336024. Hopelijk tot snel!